Bad emailleren

Als u ervoor kiest om uw bad te laten emailleren kunt u rekenen op de expertise van Het Chique Huis. Het Chique Huis realiseert duurzame renovatie van badkamers en keukens. Wij beschikken over 30 jaar ervaring en zijn marktleider op het gebied van badkamer- en keukenrenovatie. Onze medewerkers zijn professioneel en vakbekwaam en kunnen een behandeling in één dag uitvoeren. Binnen de kortste keren is uw badkamer of keuken weer als nieuw!

Laat uw bad emailleren door een professional

De keuze om uw bad te laten emailleren biedt u vele voordelen. Zo hoeft uw bad niet te worden uitgebroken en ziet uw bad na behandeling er weer schitterend uit. Daarnaast blijft de kwaliteit en duurzaamheid van uw bad gewaarborgd. Een behandeling van Het Chique Huis wordt uitsluitend uitgevoerd met de beste materialen. Daarnaast geven wij een garantie tot wel 5 jaar op ons werk.

Benieuwd naar meer informatie

Kijk rustig verder op deze website. Hier kunt u meer lezen over onze mogelijkheden om uw bad te laten emailleren en onze verdere werkzaamheden op het gebied van badkamer- en keuken renovatie. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via nummer: 0487 298 331 of maak gebruik van ons e-mail formulier.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Acryl bad herstellen / Renovatie sanitair / Ligbad renoveren / Ligbad emailleren / Keukenblad vervangen / Keuken opknappen / Badkuip emailleren / Badkamerrenovatie Antwerpen / Badkamer herstellen / Bad renovatie

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!